De gesloten aanhangwagen modellen van Fautras zijn gemaakt voor comfort en prestatie. Een Fautras gesloten aanhanger is een verlenging van jouw werk of juist hobby. Deze range aanhangwagens wordt daarom ook wel ''Fautras Pro & Sport'' genoemd. Ze zijn daarnaast onderhoudsarm door een doordachte materiaalkeuze.

Waarom een Fautras gesloten aanhanger?

✔​​​​​​​ Onderhoudsarm
Je hoeft de aanhanger weinig te onderhouden door de houtvrije opbouw, waardoor je meer tijd en geld overhoudt. De gesloten aanhangers van Fautras hebben een opbouw van polyester en een thermisch verzinkte constructie.

✔ Aerodynamisch
De aanhangers zijn aerodynamisch ontworpen met behoudt van een optimale laadruimte (groot volume). Jouw auto kan de aanhanger fijner trekken, maar ook bespaart dit op brandstof of de accu van jouw elektrische auto.

✔ Veilig
De aanhangers zijn doordacht. Het chassis is laag bij de grond waardoor het stabieler op de weg ligt. En ook de kleine lichtgewicht modellen zijn voorzien van een eigen oplooprem! Andere merken doen dit niet (tot 750KG). Waarom is een oplooprem veiliger? De aanhanger remt mee tijdens het remmen en drukt niet meer tegen de auto dan nodig. Ook helpt een oplooprem mee tijdens een afdaling, zoals bij een bult of berg. Alle Fautras aanhangers hebben een breekkabel: zou de aanhanger loskomen van de trekhaak dan trekt de breekkabel de rem aan van de aanhanger, waarna de breekkabel knapt en de aanhanger tot stilstand komt. Nevenschade aan de omgeving wordt hierdoor beperkt.

✔ Leverbaar in jouw (bedrijfs)kleur
De gesloten aanhangers zijn in veel kleuren leverbaar. Je kunt de gesloten aanhanger passend maken bij jouw bedrijfskleur en/of een mooie combi maken met jouw auto. Ze worden op maat gemaakt, precies zoals je wenst. Denk hierbij aan een klep aan de achterzijde of juist een deurcombi, een luik aan de zijkant, een imperiaal op het dak, en meer. Een hoge aanhanger of een kleiner model, met de wielen aan de zijkanten van de opbouw of juist niet, en ga zo maar door.

Waarvoor in te zetten?

Ze zijn voor verschillende doeleinden geschikt, met vele opties uitvoerbaar en in diverse maten te verkrijgen. Fautras aanhangwagens zijn maatwerk gesloten aanhangers, om zo precies aan te sluiten op jouw doel. Fautras gesloten aanhangers zijn geschikt voor de professional in bijvoorbeeld de bouw of techniek als ook de recreant en sportliefhebber.

Camper aanhanger

Ideaal als bagagewagen om extra ruimte te creëren. Heb je een kleine auto? Deze kun je ook meenemen in de Fautras aanhanger: je hoeft niet elke keer de camper te pakken als je ergens heen wilt rijden. Natuurlijk kun je ook motoren, fietsen, of mountainbikes meenemen in plaats van een kleine auto. Niet genoeg slaapruimte in de camper? Op de gesloten aanhanger met imperiaal is een tent te plaatsen! De gesloten aanhangwagens van Fautras zijn multi-inzetbaar om jouw vakantie compleet te maken.

Foodtruck / verkoopwagen / evenementenwagen

Het grote model is interessant om te gaan ombouwen tot horeca aanhanger of voor de detailhandel zoals een verkoopwagen voor op de markt (marktwagen). Denk ook aan een snackwagen, patatwagen, catering aanhanger, evenementencateringwagen, drankenwagen, presentatiewagen, pizzawagen, koffieverkoopwagen, broodjeswagen, grillwagen, bloemenwagen, kassawagen, poffertjeswagen, viswagen, en ga zo maar door. Fautras aanhangers kunnen uitgevoerd worden met een verkoopklep aan de zijkant, maar je kunt een basis gesloten aanhanger ook zelf aanpassen naar jouw eigen ontwerp.

Autotransporter voor kleine auto's

Een kleine auto vervoeren? Ook dat kan met de Fautras gesloten aanhangwagen. Ideaal als je een (extra) auto wilt meenemen.

Paardenwagen aanhangwagen

Op concours? Dan moeten vaak veel spullen meegenomen worden. Spullen voor het paard zoals hooi, strooisel, drinkemmers, dekens, poetsmiddelen, zadel, en meer. Ook de ruiter moet nog eigen spullen meenemen. Hier is ruimte voor nodig: de Fautras gesloten aanhanger achter de paardenwagen of achter een extra auto kan een uitkomst bieden om een concours comfortabel en succesvol te doorstaan.

Quad en Buggy aanhanger

Een buggy of quad vervoeren? Ook dat kan prima met de Fautras aanhangwagen. 

Watersport aanhangwagen

Voor materieel op of nabij het water heb je op het land transport nodig. Daarvoor is de Fautras gesloten aanhanger een ideale partner op het droge. Denk aan het vervoeren van surfborden, waterskiës, wakeboards, jetski, rubberboot, andere kleine boten, kano's, kajakken, duikspullen, maar ook voor visspullen (visaanhanger) is het goed in te zetten.

Gereedschapswagen

Als professional in de bouw of techniek heb je ter plaatse gereedschap en droog verbruiksmateriaal nodig: een gereedschap aanhanger is jouw partner om het werk goed en gemakkelijk uit te kunnen voeren. De aanhanger is geschikt voor het vervoeren van gereedschap, verbruiksmaterialen, maar is natuurlijk ook in te richten als jouw werkplaats op wielen.

Motorsport aanhanger

Waar je ook heen wilt met jouw motor, trike of crossmotor, de Fautras gesloten aanhanger ondersteunt je hierin. De aanhanger is in te richten voor het optimaal vervoeren van jouw twee- of driewieler. In het grootste formaat gesloten aanhanger kun je zelfs een eigen living/zitplek inrichten.

Andere doeleinden

De gesloten aanhangers van Fautras zijn voor nog meer doeleinden geschikt. Denk hierbij aan een verhuisaanhanger, bloemenwagen, hondenslede aanhanger, et cetera. De aanhangers zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, met diverse opties, en je kunt de aanhanger ook na aanschaf verder aanpassen naar jouw wens.

 

De gesloten aanhanger modellen

De gesloten aanhangers zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Ze kunnen op maat gemaakt worden door de vele opties, maar je kunt het ook na aanschaf verder aanpassen naar jouw wens. Onderstaand het grote assortiment in Fautras gesloten aanhangwagens.

Olympium 260
​​​​​​​
Olympium 300
​​​​​​​
Olympium 300 RI
​​​​​​​
Olympium 360
​​​​​​​
Maxipodium 400
​​​​​​​
Maxipodium 500

 

Jouw gesloten aanhanger financieren via Financial Lease*

Je wilt graag nu een Fautras gesloten aanhanger aanschaffen, maar je hebt daar op het moment niet de financiën voor? Of je hebt liever verspreid betalen zodat je geld op de bank houdt voor andere kosten/investeringen? Wat de reden ook is, DTC Lease financiert zowel particulieren als bedrijven in de aanschaf van aanhangers.

Hoe het werkt

  1. Voer het bedrag van de aahanger in en krijg een idee van de maandlasten van Financial Lease.
  2. Overgaan tot aanschaf van een aanhanger via Financial Lease? Stuur jouw wensenlijst naar ons toe om een officiële offerte te ontvangen. 
  3. Is de offerte en indicatieve levertijd akkoord? Dan brengen wij je in contact met DTC Lease. Zij nemen jouw aanvraag in behandeling en sturen je een definitief voorstel.
  4. Wanneer alles akkoord is dan ondertekenen we de koopovereenkomst en kan jouw aanhanger besteld gaan worden.
*Wij zijn geen financierder, maar beschrijven deze optie zodat je rechtstreeks in contact kan komen met een financierder die Financial Lease aanbiedt binnen de aanhangerbranche.