Heb je niet een geschikt rijbewijs en/of geen auto voor het trekken van een paardentrailer? Of wil je simpelweg ontzorgt worden in het vervoeren van jouw paard? Wat de reden ook is, een paardentaxi met chauffeur kan een uitkomst bieden als jouw paard van A naar B moet.

Paardentaxi uit Noord-Nederland

Je kunt de paardentaxi service van Rob Hensens uit Nieuwe Pekela inschakelen voor jouw paardenvervoer. Hij verzorgd het vervoer van jouw paarden in het binnen-en buitenland (tot 8 uren reizen inclusief laden en lossen van de paarden). Hij beschikt over een 2-paards paardentrailer met voorlosser en sterke auto met chauffeur. 

NVWA gecertificeerd (transportvergunning veetransport) + getuigschrift van vakbekwaamheid veetransport (CBR). Kortom, jouw professionele paardentaxi uit Noord-Nederland!

Wanneer is een paardentaxi handig?

✔ Ritten van en naar de paardenkliniek
✔ Een bos- of strandrit met het paard
✔ Naar een vakantielocatie gebracht (en weer gehaald) worden
✔ Het ophalen van een gekocht paard of wegbrengen van een verkocht paard
✔ Op concours/wedstrijd gaan
✔ Les, workshop of cursus met uw paard volgen op een andere locatie
​​​​​​​✔ Verhuizen naar een andere stal of weide

Paardentaxi paardentrailer met voorlosser

De twee paards paardentrailer met voorlosser biedt veel opties om jouw paard(en) te vervoeren: naast het uitladen via de achterklep kun je kiezen om jouw paard via de vooruitloop uit te laden! 

Ook is de voorlosser handig bij het inladen, want door de voorklep naar beneden te brengen is een paard makkelijker te overtuigen om de trailer in te stappen. Verder heeft deze trailer een draai-kiep deur: jouw paard kan de trailer dus instappen zonder gebruik te maken van de klep. In het buitenland zijn paardentrailers al vaker voorzien van een draaideur; Het paard stapt hierdoor gemakkelijker de paardentrailer in!

De binnenstangen zijn op maat te maken zodat elk paard/pony goed tussen de stangen kan staan tijdens het vervoeren.

Paardentaxi inschakelen voor jouw paard?*

Interesse in deze service? Bel dan naar Rob Hensens uit Nieuwe Pekela: 0629595391

*Wij bieden de paardentaxi service zelf niet aan, maar brengen je graag op deze wijze in contact met de aanbieder.

​​​​​​​