Onze organisatie is ontstaan uit een passie voor en ervaring in de techniek, transport, paarden, maar ook in het optimaliseren van processen: continu streven naar verbetering. 

Staat van onderhoud

We zijn begonnen in het verhuren van paardentrailers. Want door onze eigen ervaring zijn we erachter gekomen dat het ‘’even lenen’’ van een paardentrailer van een ander natuurlijk erg handig kan zijn, maar dat een paardentrailer niet altijd juist of op tijd wordt onderhouden. Meestal wordt er pas wat gerepareerd als iets merkbaar kapot is. In uiteindelijk de zoektocht naar een goede eigen paardentrailer zagen we pas hoe vaak met gemak wordt gezegd dat een paardentrailer ‘’helemaal in orde’’ is; Tijdens onafhankelijke inspecties bleken de paardentrailers toch niet altijd te voldoen. Wij zijn mede daardoor extra scherp op onderhoud, wat wij laten uitvoeren door een extern bedrijf volgens de BOVAG vereisten. Interessant is dat de BOVAG onze eigen ervaring bevestigd: ‘’Meer dan de helft van de paardentrailers vertoont ernstige gebreken’’. Lees hier hun artikel.

Shortlease (verhuur) van paardentrailers

Als je met 90 kilometer per uur met jouw paard de weg opgaat, dan wil je dat een paardentrailer met zorg is onderhouden. Wij verhuren  shortlease paardentrailers die jaarlijks BOVAG worden onderhouden en gekeurd door een extern BOVAG bedrijf. Verder willen we het huren van een paardentrailer laagdrempelig houden; Het huren van een degelijke paardentrailer hoort volgens ons niet exclusief te zijn. Daarom verhuren we shortlease paardentrailers in allerlei prijsklassen.

Exclusieve Nederlandse Vans Fautras dealer

Ons aanbod stopt niet bij verhuur van paardentrailers. Zo zijn we naast paardentrailers verhuren ook uitgebreid met het importeren en verkopen van het Franse aanhangermerk Vans Fautras, die bekend staan om hun fijne wegligging, onderhoudsarme materialen en een stevige constructie.

Toen we zelf op zoek gingen naar onze eerste eigen paardentrailer hebben we destijds alle merken paardentrailers en hun eigenschappen op een rij gezet, hier kwam de Vans Fautras naar voren als de meest geschikte paardentrailer voor ons. Uiteindelijk hadden we na een lange zoektocht een Vans Fautras paardentrailer gevonden, want ze zijn er (nog) niet in grote aantallen. Destijds hadden we nooit gedacht dat we zelf ooit dealer zouden mogen worden van dit merk! We zijn dus begonnen als fan, maar kunnen nu ook anderen kennis laten maken met dit fijne merk.

Toekomst

Op deze manier breiden wij onze passie voor het innovatief ondernemen steeds verder uit. En het ''paardenvirus'' gaat blijkbaar door van generatie op generatie: