Op zoek naar een comfortabele paardentrailer voor het leven? Fautras is de juiste trailer voor jou. De paardentrailers van Fautras zijn gemaakt door mensen met passie voor paarden. Ze zien het als doel dat een paardentrailer het leven van paard en ruiter comfortabel en makkelijk moet maken. Voor elke paardenliefhebber en elk type pony of paard is wel een Fautras paardentrailer te vinden; Voor de topsport in dressuur, springen, mennen, western, de IJslandersport als ook de recreatieve paardenliefhebber: er is altijd wel een passende paardentrailer te vinden.

 

Waarom een Fautras paardentrailer?

✔ Onderhoudsarm
Je hoeft de trailer weinig te onderhouden door de houtvrije opbouw, waardoor je meer tijd en geld overhoudt! De paardentrailers van Fautras hebben een onderhoudsarme opbouw van polyester, een thermisch verzinkte constructie en een vloer van Polyethyleen (kunststof).

✔ Altijd op tijd kunnen vertrekken
Jouw paard weigert niet (meer) om de trailer op te gaan; Dit komt mede door een lage instap zonder een enge klep, en de aanwezigheid van een geluidsdempende trailerbodem.

✔ In één keer de trailer op
Jouw paard kan niet (meer) langs de trailer weglopen doordat de achterdeuren als een sluis kunnen dienen. Ook kan de trailer tegen de opening van een poort, stal of schuurdeur worden gezet.  

✔ Met een vertrouwd gevoel de weg op
De Fautras paardentrailer ligt heel stabiel achter de auto! Een geweldige wegligging door een laag liggend chassis en de wielophanging.

Een maatwerk paardentrailer: veel comfort verhogende technieken

✔ Eindelijk écht zelf kunnen laden en lossen: je hebt geen tweede persoon meer nodig
Dit komt door het innovatieve AID System™ die alleen Fautras paardentrailers hebben. Hoe werkt het? Vooraan in de trailer bij het paard kun je via een hendel de achterstang sluiten, maar ook weer losmaken!

✔ Jouw paard in de meest aangename houding vervoeren
Paarden worden graag schuin vervoert, deze optie biedt een groot aantal modellen van Fautras. 

✔ Je kunt al jouw paarden meenemen op concours
Fautras maakt trailers voor 1, 2 of 3 grote paarden, maar zelfs ook 4 of 5 lichtgewicht paarden zoals IJslanders, westernpaarden, enzovoort.

✔ Glamping: luxe camperen samen met jouw paard.
Bovenop een Fautras paardentrailer met imperial kun je overnachten als je hier een tent op zet. Jouw Fautras paardentrailer is dan niet alleen voor het vervoeren van jouw paard(en), maar daarnaast ook gelijk een vouwcaravan!

Fautras biedt nog veel meer opties die het hippische leven voor jou en jouw paard comfortabel en heel veel makkelijker maken. Fautras is uniek in maatwerk paardentrailers: een basic Fautras paardentrailer heeft al unieke voordelen, maar je kunt de paardentrailer ook samenstellen zoals je dat zelf voor ogen hebt. Kortom, een paardentrailer die je koopt voor het leven.

Laat je inspireren door de vele voordelen die een Fautras je kan bieden

De Fautras paardentrailer modellen

Fautras paardentrailers zijn in diverse modellen verkrijgbaar. De belangrijkste verschillen zitten in de wijze van vervoer: recht vervoer waarbij de paarden met hun hoofd naar voren worden vervoert, en diagonaal vervoer waarbij de paarden schuin worden vervoerd.

Een groot voordeel van de modellen die bedoelt zijn voor recht vervoer is dat de trailer minder breed hoeft te zijn waardoor ze lichter in gewicht zijn. Ideaal bij de schuin vervoer modellen is dat de paarden nog beter hun balans kunnen houden tijdens transport. Ook geven de schuin transport modellen meer ruimte voor opslag zoals een zadelkamer en er is ruimte voor een zomerluik waarbij de paarden tijdens stilstand fijn naar buiten kunnen kijken.

Onderstaand het grote assortiment in Fautras paardentrailers. Ze kunnen op maat gemaakt worden door de vele opties.

JMS Classic
Provan
Provan Koetsentrailer
Provan Classic
Provan Classic koetsentrailer
Provan Premium
Provan Premium koetsentrailer
Promax
Promax Classic
Promax Premium
Oblic+2 Trophee
Olympium 300 Icelandic
Oblic+2
Olympium 360 Icelandic
Oblic 350 Icelandic
Victorius 2
Oblic+3
Oblic 450 Icelandic
Victorius 3
Oblic+4
Oblic 520 Icelandic
Maxipodium 500 Icelandic

 

Jouw paardentrailer financieren via Financial Lease*

Je wilt graag nu een Fautras paardentrailer aanhanger aanschaffen, maar je hebt daar op het moment niet de financiën voor? Of je hebt liever verspreid betalen zodat je geld op de bank houdt voor andere kosten/investeringen? Wat de reden ook is, DTC Lease financiert zowel particulieren als bedrijven in de aanschaf van aanhangers.
 

Hoe het werkt
 

  1. Voer het bedrag van de paardentrailer in en krijg een idee van de maandlasten van Financial Lease.
  2. Overgaan tot aanschaf van een paardentrailer via Financial Lease? Stuur jouw wensenlijst naar ons toe om een officiële offerte te ontvangen. 
  3. Is de offerte en indicatieve levertijd akkoord? Dan brengen wij je in contact met DTC Lease. Zij sturen je een definitief voorstel.
  4. Wanneer alles akkoord is dan ondertekenen we de koopovereenkomst en kan jouw paardentrailer besteld gaan worden.
*Wij zijn geen financierder, maar beschrijven deze optie zodat je rechtstreeks in contact kan komen met een financierder die Financial Lease aanbiedt binnen de aanhangerbranche.